NOTÍCIES‎ > ‎

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR 2016

publicado a la‎(s)‎ 14 nov. 2016 13:17 por Teresa Ortiz

ÈXIT EDUCATIU, UN OBJECTIU I UNA RESPONSABILITAT DE TOTS!


Us comuniquem que s'han convocat eleccions al consell escolar de l'escola.


La funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l'organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, etc...Calendari 

    Presentació candidatures Pares i Mares fins al 22 de novembre de 2016
  1. Elecció dels representants de Pares i Mares 29 de novembre de 2016
  2. Constitució del consell escolar: abans del 22 de desembre de 2016


Per què és molt important participar en el consell escolar:


  1. Sou els responsables de la formació dels vostres fills i és important tenir uns bons representants al consell escolar que us informin i facin arribar la vostra veu.
  2. Les famílies i els docents compartim un mateix objectiu. Per això hem de ser capaços de decidir, entre tots, a què ens comprometem per aconseguir-ho.
  3. És una manera de valorar l'escola. Així contribuïu que el vostre fill també la valori i es prengui seriosament els seus estudis.
  4. L'èxit educatiu del vostre fill també depèn del funcionament i el clima de centre. Implicar-vos en el seguiment i l'avaluació d'aquest funcionament és implicar-vos en l'èxit del vostre fill.
  5. És la manera de fer arribar la vostra veu en temes que us poden preocupar, com activitats extraescolars o quina és l'alimentació que han de rebre en el menjador escolar.
  6. És important tenir una escola oberta a l'entorn, que col·labori amb els altres centres i les diferents entitats i que entre tots pugueu fer del vostre barri un entorn més educatiu i cohesionat. El consell escolar decideix quines han de ser aquestes relacions.

Podeu trobar mes informació aquí.   No dubteu en venir a l'AMPA o contactar per email, si teniu qualsevol dubte.


Us animem a participar presentant-vos com a candidats per representar als pares i mares al consell escolar!!!


Mes información a: http://www.fapac.cat/eleccions-cec-2016


Comments