AFA Antoni Balmanya

Vine. Participa. Tens dubtes? T'escoltem!

Associa't !!!

Què fem a l'AFA?

L’AFA de l’Antoni Balmanya està formada per famílies que treballem de valent per a totes les famílies i per a cadascuna de les nenes i els nens de l’escola. I fem moltes coses! Vols veure’n una mostra? Et convidem a que miris el nostre vídeo de presentació!

El nostre objectiu és que totes les famílies i tots els infants gaudeixin al màxim al llarg dels seus anys al Balmanya, treballant per aconseguir un entorn acollidor, segur, amable, divertit, saludable i facilitador. I això només ho podem fer si comptem amb la col•laboració del màxim número de famílies i amb els ingressos que ens suposa la quota anual de l’AFA.
Gràcies a la quota anual que paguen les famílies podem oferir serveis com l’acollida de matí de 8h a 9h o la Ludoteca de tarda de 16:30 a 17:30h; podem gestionar les extraescolars i tenir una persona contractada per la coordinació de les activitats i per la relació amb les famílies; podem organitzar concursos, events i festes oberts a tothom; podem publicar una revista en col·laboració amb l’escola; podem donar suport a les nostres comissions, formades per mares i pares amb molta empenta; podem ajudar puntualment l’escola amb donacions o compra de materials per les aules; i, també molt important, podem pagar els proveïdors que ens ajuden a fer-ho possible.
L’AFA manté una relació contínua amb la Direcció de l’escola per anar de la mà en el màxim d’accions possibles, i intentem mantenir a les famílies informades en tot moment a través dels diferents canals de comunicació amb els que comptem (Whatsapp, Telegram, Instagram, Twitter, Web, correu electrònic...). A més, estem connectats amb altres xarxes del barri, perquè creiem en les accions de proximitat i en la col•laboració amb el veïnat.
I perquè tot això no seria possible sense la implicació del màxim número de famílies, us convidem que us apunteu a l'AFA i ens ajudeu a seguir treballant perquè tot rutlli!

On estem?

Veure el mapa a google maps

parada metro L5 "Camp de l'arpa"

C/ Freser 101, 08041 Barcelona

(hores consultes: Tardes 16:00 - 17:30)